Българският Дота Форум
Регистрирайте се за да използвате пълноценно ресурсите на форума
Българският Дота Форум

Български ДОТА Портал
 
ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Вход  

Share | 
 

 [guide] Jah'rakal the Troll Warlord

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Kamukag3e
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 903
Age : 31
Registration date : 03.08.2008

ПисанеЗаглавие: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Чет Юни 10, 2010 1:12 pm


Jah'rakal the Troll Warlord
Този гайд е за хора, който НЕ разбират от DotA и не оценяват идеята за отборна игра. Разчитат само на себе си за да победят врага.
Тук могат да научат ползите от малките предмети и ефекта който могат да постигнат с дребни ефективни действия.


Cтатистики
Strenght: 17 + 2.2

Agility: 21 + 2.75

Inteligence: 13 + 1


Допълнителни статистики:
Damage: 38 - 56
Armor: 2
Movespeed: 300
Attack Range: 500
Casting Animation: 0.51 / 0.3


Плюсове и минуси:
+ Имате добри оценки и пасивни умения
+ Дмг и IAS са високи без предмети
+ Имате bash без cooldown
+ Нуждаете се от основни предмети за да вземете играта
+ Изключително лесен за използване

- Нямате nuke, stun или slow
- Не допринасящ за отбора до 20 минута
- Нямате механизъм за бягство
- Трябват ви поне 5000 злато за да може да убивате на спокойствие

Няколко думи за играта с него. Не си мислете че САМО героят може да победи в една игра, двама опонента винаги могат да ви разкажат играта, трима и нагоре ще се подиграват с вас.
Не си мислте, че падате заради съотборници. Взимайки трола вие сте безполезни за отбора в първите 15 минути (освен ако не фармите 30 минути, когато сте безполезен за 30 минути).
Колкото повече фармите, толкова повече вашият отбор не ви използва и играят 4:5.
За да имате ефективна игра, трябва да се появявате за gang, където съотборниците ви имат stun/hold/slow и да помагате с огромния си dps потенцял, трябва да помагате при бутане на кули и roshan.УменияПо-интересни факти за уменията:
- Berserker Rage ви прави melee герой, при което ви дава умението Bash, както и следните статистики:
+15 дмг, +3 армор, +100 кръв, +20 ms (+30 на 4 ниво) и променя BAT от 1.7 на 1.55 (всяка точка IAS увеличава ефекта си).
- Blind действа отделно от Evasion умения получени от Talisman и Butterfly.
- Blind може да бъде поставен върху три опонента, след като стане на 4 ниво.
- Fervor работи и срещу кули

- Нивото на Bash зависи от нивото на Rage, а колкото по-високо е, толкова повече време е stun-a от него и дмг който добавяВдигане на уменията:
В гората
Berserker Rage - 1, 4, 8, 9
Blind - 10, 12, 13, 14
Fervor - 2, 3, 5, 7
Battle Trance - 6, 11, 16

За линия
Berserker Rage - 1, 12, 13, 14
Blind - 2, 3, 5, 7
Fervor - 4, 8, 9, 10
Battle Trance - 6, 11, 16

Rage е задължително на 1 ниво, получавате големи бонуси, за които не давате мана. Може да прехвърлите Stout и Quelling Blade да ви ефектират като melee герой. Може да бягате от опонент като го вкючите или да се биете с по-високи показатели.

В гората ви трябва fervor, за да може да убивате крийповете колкото се може по-бързо.

В линия Blind е евтина магия с която може да опропастявате last-hit на опонента, както и да ги тормозите с удари, ако условията позволяват, без да рискувате отвръщане на удара.

Ултиматът се вдига на всяко ниво, защото освен на вас помага на съотборниците, ползвайте често, за да неможе опонентите да си изградят характеристика на поведението ви.Предмети
Началните са винаги:

Като трябва или да ги вземете след като сте преминали в melee герой.
Или ако ги закупите преди това, да ги пуснете на земята и да ги вземете (като сте melee герой).

Нататък можете да тръгнете на стандартните предмети, както и на други ситуационни. Важно е да правите разлика в техните качества и да избирате правилната ситуация за тяхното закопуване.

Основни предмети:

Бързо закупен, шлемът ви дава възможност за вечно оставане в гората.
Получените армор и дмг, както и life steal са безценни и в битка.

Употребата на dominate е многофункционална, може да вземете Ogre Magi и благодарение на Frost Armor, да убиете Roshan на 8-10 ниво герой.
Може да вземете Centour Warchief, чрез който да правите по-успешни gang-ове и да ползвате Endurance аурата при крийпване.
Чрез какъвто и да е взет крийп, да правите neutral stacking, при което да отидете и да вземете събраното под формата на крийпове злато.

Neutral creep stacking


Целият power treads може да бъде закупен след HotD. Също като него може да се направи без да се връщате до базата от страничният магазин.
В началото дръжте PT на strength, за да може да издържате повече удари и магий, след като преминете 1300 кръв, може да го смените на agility.
Реално погледнато, само с тези два предмета може да убивате всеки герой в 1:1 ситуация. НО никой няма да ви даде така възможност, точно за това е и следващият предмет.


Благодарение на неговото активно умение avatar, ще може да се приближавате и убивате опонентите. Не го ползвайте прекалено далеч, не разчитайте че ще убиете двама или трима през времето в което сте имунизирани към магий.

Разчитайте на съотборниците си за времето след свършването на avatar, така ще може да убиете целият вражески отбор.
Ако знаете че неможе да разчитате на тях, избягайте и влезте пак в битка, когато те са принудени да се бият.


Луксозни предмети

На ниска цена добивате още 35 дмг и 10% шанс да получите 75% бонус дмг.


Без никакво съмнение най-добрият дмг предмет за agility герой.
Дава 60 дмг, 60 IAS и 30% evasion (което работи заедно с blind).


След основните и тези два в допълнение може да работите върху upgrade-ването на HotD и Cristalis в Satanic и Buriza.
Другото е да се почувствате неуязвим и да съберете за Divine Rapier
(след като се сдобиете с immortal).


Ако противник има evasion или видимо скоро ще направи Butterfly, вместо cristalis може да се насочите към MKB, само заради True Strike умението.


Ситуационни предмети
Тези предмети са ситуационни и трябва добре да изберете кога и срещу кого да ги правите. Стандартното развитие е подходящо в 90% от игрите.


Когато тръгвате за ситуационните предмети, може да направите първо HotD, Power Treads и BKB. Чак след това да се насочите към тях.
В такъв случей, тръгнете ли за друг орб ефект (chain lightning или feedback) е добре да си набавите life steal, ако друг от отбора не го е направил преди вас. Може да разглобите HotD, за да ползвате Mask of Death.


Е много добър предмет за контриране на определени герой.
Medusa, Warlock и Omniknight. Помага и при догонване на много бързи герои, който неможе да стигнете, за да имате шанс да ги bash-нете.


Доста силен DPS предмет. Дава голям boost на IAS и дмг. Дава ви добро AoE присъствие в битка, а благодарение на огромния си IAS се пуска постоянно, което е убийствено висок дмг.
Освен срещу противници раполагащи с илюзий (или meepo с клонинги) е добре да се направи когато разполагате с Axe, включен върху него Static charge доста наказва опонентите.


Въпреки че невидимостта се контрира лесно, то в общите игри рядко го правят, а бързината неможе да бъде контрирана (освен със stun разбира се). Никога излишен дмг отгоре и възможността да догонвате, иницийрате и/или изненадвате самотен противник, често се оказва достатъчна причина, за да закупите предмета. Но както всички в тази графа, той е ситуационен, а не задължителен.


Когато се противопоставяте на доста герои зависещи от маната си и преди това сте направили Diffusal. Manta е добър източник на дмг и полезен за бутане на кули, избягване на магий хвърлени по вас и допълнително разкоординиране на противника. Статистиките който добавя също така са полезни за вас.
Важно: илюзийте немогат да bash-ват, не получават ултимата ви, също така не получават аурите от vladmir's (life steal, armor и dmg).Поведение в играта
Тъй като сте carry (дмг-дилър) трябва да имате повече възможност за правене на пари от съотборниците си. Но ако прекарате цялата игра в това занимание губите играта (или съотборниците ви я печелят без вас), затова важното е балансът между двете.
Ако се възползвате от всички неща който може да постигне героя, а именно stack-ване не неутрални, gang-ване и бързо убиване на опоненти (в подходяща линия), бутане на кули, взимането на roshan на ниските нива. Ще се намерите пълен с пари, който също като продължителното фармене, ще ви дадът предмети, с който ще изнесете опонентите.

Всяко едно от тези действия може да бъде опражнявано в самостоятелни игри или заедно с приятели. Като плавното им преложение в играта, ще ви доведе до удивителни резултати.

След като съберете пари, играта е изключително лесна. Внимавате да не умирате и убивате с лекота опонентите, нищо сложно няма.


Поведение в битка
В битка е лесно, ако разполагате с diffusal или lothar's може дори да иницийрате битката, като почнете да удряте, отдалечен от основната група опоненти, враг. В противен случей, чаката някой от вашият отбор да започне битката и да се включите скоростно и ефективно, като предварително си задавате приоритет на опонентите, след което просто ги премахвате един по един.
Не забравяте да пускате blind всеки път когато е презареден на опонентите разполагащи с висок дмг.
Активирането на ултимата е задължително, като е добре да го пускате малко преди да започнете да удряте (но малко, а не на 300 range от врага).
Не забравяйте, че можете да дезактивирате rage, за да убиете бягащ враг, ако е на 1 или два удара. Ако е на повече и го направите има шанс да избяга, поради падналата ви скорост на предвижване.
Във всяка битка е добре да влизате в melee форма, защото бонусите са огромни !
_________________
Всичко което трябва да знаете за DotA,
Прочети всичките 4 части: тук


Последната промяна е направена от Kamukag3e на Съб Яну 22, 2011 1:52 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото Go down
AvV
Зарибен
avatar

Брой мнения : 268
Age : 30
Location : sliven
Registration date : 03.02.2009

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Чет Юни 10, 2010 4:55 pm

Общо взето нямам забележки.Само ако може да сложиш някой риплей да се види как се играе с трол защото много хора го бъркат както и аз понякога се лакумея и ме убиват 1 2 пати и се прецаква всичко
Върнете се в началото Go down
Kamukag3e
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 903
Age : 31
Registration date : 03.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Чет Юни 10, 2010 5:50 pm

Скорошни записи нямам, няма и да имам.
Относно умиранията и деморализацията. Едно умиране е лошо, две подред са още по-зле. Но ако след това се мотивирате да играете и направите бързо 1-2 убийства - наваксвате пропуснатото.

Трябва да знаете няколко неща за играта (особено в общите игри).
Първите 8-10 минути дават добър старт, който е печелил крийпове, убийства и кули ще има надмощие поне до 20 минута.
Ако не успее да използва това надмощие за да претисне и/или победи противника, играта се изравнява.
Близо 25-30 минута играта вече не се влияе от началните 15 минути.
Ако не е близо до преключване, една грешна стъпка може да обърне играта в полза на губещият отбор.
Всяко натрупано предимство от този момент нататък се губи в рамките на 5-8 минути, ако не се използва за натрупване на по-голяма разлика в позицийте.

След 50 мин игра, всякакви бонуси се губят и всичко се определя от потенцяла на carry героите в отбор.
Давам един пример. Ако не успеете да победите до 30 минута отбор състоящ се от слабите void, troll warlord, shadow fiend и rikimary. То след 30 минута, дори огромна преднина ще бъде заличена за броени минути.
Но ако не се стигне до там ... ясно кой ще спечели.

Точно това е в полза на Troll Warlord-а, каквато и да началната ви игра, след 30 минути нататък в играта, ако се мобилизирате и не се деморализирате, винаги може да обърнете играта в своя полза.

_________________
Всичко което трябва да знаете за DotA,
Прочети всичките 4 части: тук
Върнете се в началото Go down
McMarto
Spam Master
avatar

Брой мнения : 3736
Age : 25
Location : Варна
Registration date : 24.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Чет Юни 10, 2010 7:10 pm

Мда, SF е от най-слабите герои в началото на играта ;(
Върнете се в началото Go down
http://www.spamFORlife.com
Cannibal
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 1094
Registration date : 09.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Чет Юни 10, 2010 7:34 pm

situational + Yasha, PMS
Върнете се в началото Go down
Epicfail
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 1154
Registration date : 31.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пет Юни 11, 2010 10:14 am

McMarto написа:
Мда, SF е от най-слабите герои в началото на играта ;(
Ами изключително лесен за ганг. Един от около 5тте героя които нямат абсолютно никакъв escape meka. Ако той гангва и противника има ward-ове "even half-brained enemies can escape easly", защото се губи изненадата от първия рейз, който идва като си скрит, а и възможно той да не оцели.

Все пак не съм толкова съгласен с ками-то. Не мисля че е правилно да да се казва в каква игра е добър невъра, защото той е адски офанзивен герой и това се запазва и в трите части на играта, просто към края обиването му става по трудно
Върнете се в началото Go down
http://dota-bg.4rumer.net
Kamukag3e
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 903
Age : 31
Registration date : 03.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пет Юни 11, 2010 10:57 am

McMarto написа:
Мда, SF е от най-слабите герои в началото на играта ;(

EpicFail написа:
Ами изключително лесен за ганг. Един от около 5тте героя които нямат абсолютно никакъв escape meka. Ако той гангва и противника има ward-ове "even half-brained enemies can escape easly", защото се губи изненадата от първия рейз, който идва като си скрит, а и възможно той да не оцели.

Все пак не съм толкова съгласен с ками-то. Не мисля че е правилно да да се казва в каква игра е добър невъра, защото той е адски офанзивен герой и това се запазва и в трите части на играта, просто към края обиването му става по трудно

Не разбирам защо се хващате за глупости вместо да коментирате и/или допълвате гайда.
Примерът е ранна игра с 5 дмг-дилъра, без помощтници и без нюкъри.
Този shadow fiend няма да получи нито помощ, нито спокойна линия.
На всичкото отгоре SF е безпомощен срещу nuke и hold, защото разполага с малко кръв. Добре контролира линия срещу един опонент, не срещу двама. А и дори тогава има проблеми на определен match-up.

Cannibal написа:
situational + Yasha, PMS
Мога да се съглася с теб, че yasha и pms са ситуационни.
Но е ясно, че yasha ще се прави когато в по-късен етап замисляш Manta.
А pms в много редки случеи, срещу герои с нисък базов дмг.
Аз лично предпочитам 300 злато да ги спестя за да мога да събера по-бързо HotIW или Mask of Death.
Само от stout си получавам 60% за намаляне на 20 дмг. За 300 злато получаваш не лоши бонуси, но според мен е по-добре да преминеш нататък възможно по-бързо. Тъй като главният бонус е 40% отгоре за да намалиш 20 дмг (вярвай в късмета си и този шанс няма да ти влияе).

->
Искам само да изкажа моето мнение за преминаването от единия към другия предмет, докато сме на тема за икономий.
Освен ако героят ви не се нуждае от 225 мана за някоя живото спасяваща магия (а може да мине само с 150). Няма смисъл да закупува целият wand. Stick е напълно достатъчен да покрие нуждите на повечето герои и да преминавате към другите предмети.

Вярно че някои хора започват с 3 branch-a и е изгодно да ги съберат в wand. То при тръгване на други предмети, няма никакъв смисъл да харчите 300 злато за да го съберете. Самият предмет нито е скъп, нито да не е полезен, просто главната му полза се добива за 200 злато, защо да давате още 300 за увеличаването му, когато може да си набавите други начални предмети, даващи много по-добри възможности.

_________________
Всичко което трябва да знаете за DotA,
Прочети всичките 4 части: тук
Върнете се в началото Go down
Cannibal
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 1094
Registration date : 09.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пон Юни 14, 2010 5:35 pm

ако ще играеш от ранен лвл гора pms e много добра опция
Върнете се в началото Go down
Kamukag3e
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 903
Age : 31
Registration date : 03.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пон Юни 14, 2010 6:09 pm

Cannibal написа:
ако ще играеш от ранен лвл гора pms e много добра опция
Точно обратното, когато играш в гора, вярно ги събираш на едно място, но не получаваш никакъв бонус, за разлика от линия, където поне блокираш изцяло 20 от вражеския дмг.
В гората най-добре е да се тръгне на Stout, QB и Salve и възможно най-бързо да се направи HotD. В линия Boots е далеч по-важен, а PMS може да се направи, ако има герои със stun, hold или slow, който ползват за да удрят бягащият враг. Тогава до някъде ще се намаля дмг от ударите, като в същото време се повишава last hit с получените 6 дмг.

_________________
Всичко което трябва да знаете за DotA,
Прочети всичките 4 части: тук
Върнете се в началото Go down
McMarto
Spam Master
avatar

Брой мнения : 3736
Age : 25
Location : Варна
Registration date : 24.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пон Юни 14, 2010 8:08 pm

Честно казано за гора ти трябва само да знаеш как се прави creep pulling, ако си sentinel, като пулнеш крийпа, изяждаш с QB дървото зад лагера и водиш и другия лагер когато умират гадовете от първия.
Върнете се в началото Go down
http://www.spamFORlife.com
CuHoHuM
Новак


Брой мнения : 8
Registration date : 25.07.2010

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Нед Юли 25, 2010 11:15 am

Това е гайд , а вие го обърнахте на -как да креепваме и гангваме...
Върнете се в началото Go down
Kamukag3e
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 903
Age : 31
Registration date : 03.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Нед Юли 25, 2010 5:19 pm

CuHoHuM написа:
Това е гайд , а вие го обърнахте на -как да креепваме и гангваме...
Според мен се обсъжда какви предмети са по-добри в определени ситуаций. Но въпреки всичко, тук е място да се обсъжда всичко за героя и поведението му в играта.

_________________
Всичко което трябва да знаете за DotA,
Прочети всичките 4 части: тук
Върнете се в началото Go down
Go0dLike
Новак
avatar

Брой мнения : 1
Registration date : 22.11.2010

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пон Ное 22, 2010 2:53 pm

Трола е доста полезен в късна игра но в парвите 10 мин не е мн полезен
Върнете се в началото Go down
McMarto
Spam Master
avatar

Брой мнения : 3736
Age : 25
Location : Варна
Registration date : 24.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пон Ное 22, 2010 2:58 pm

Киро, това го добави в гайда си, че си пропуснал да го споменеш.
Върнете се в началото Go down
http://www.spamFORlife.com
Cannibal
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 1094
Registration date : 09.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пон Ное 22, 2010 4:06 pm

мдаам...чудесна, отлична логика! Ето защо тази игра е велика!
Върнете се в началото Go down
Zero
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 486
Registration date : 27.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пон Ное 22, 2010 5:57 pm

добре е гайда,бих добавил,че фейс буутс също не е лоша алтернатива дава добър механизъм за гонене и бягане + това качва 24 дмг което в началото не e малко.
Върнете се в началото Go down
Cannibal
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 1094
Registration date : 09.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пон Ное 22, 2010 6:07 pm

фейс буутс не е алтернатива за никой герой в момента. Виж ако смяташ да купуваш два ботуша е перфектен.
Върнете се в началото Go down
duhche
Новак


Брой мнения : 61
Registration date : 03.05.2010

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пон Ное 22, 2010 9:19 pm

Ама ти си МЕГА..
Върнете се в началото Go down
McMarto
Spam Master
avatar

Брой мнения : 3736
Age : 25
Location : Варна
Registration date : 24.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пон Ное 22, 2010 9:28 pm

Cannibal написа:
фейс буутс не е алтернатива за никой герой в момента. Виж ако смяташ да купуваш два ботуша е перфектен.
Owned...
Върнете се в началото Go down
http://www.spamFORlife.com
Kamukag3e
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 903
Age : 31
Registration date : 03.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пон Ное 22, 2010 10:41 pm

Даа, ама не. Статистиките на PT далеч надвишават дмг от phase и един факт над който да се замислиш - когато си с активиран phase неможеш да bash-ваш.

_________________
Всичко което трябва да знаете за DotA,
Прочети всичките 4 части: тук
Върнете се в началото Go down
Zero
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 486
Registration date : 27.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Вто Ное 23, 2010 1:03 am

Лол аз не го знаех макар че гледах един трол дет бая си башваше.
Върнете се в началото Go down
IVANotLUKOVIT
Зарибен
avatar

Брой мнения : 202
Registration date : 04.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Вто Ное 23, 2010 3:00 am

NeaR той си башва стига да не са му пуснати
Върнете се в началото Go down
Lamerson
Новак
avatar

Брой мнения : 10
Registration date : 31.10.2010

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пет Ное 26, 2010 8:43 am

Камикандзе (Извинявам се не ти знам името :) ) Просто съм чел и в други форуми,че на Troll може да се прави и Phase Boots :) В смисъл на мястото на PT :) И PT стават.. но мисля че за ДМГ PB са по добри (+24ДМГ) :) Но пък от друга страна PT дава IAP и +7 ДМГ ... :) Незнам аз немога да реша кой Boots става..
Върнете се в началото Go down
Kamukag3e
Форумен маниак
avatar

Брой мнения : 903
Age : 31
Registration date : 03.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пет Ное 26, 2010 11:48 am

Значи, винаги съм казвал да се ползва мозъка :)
Тези ръководства са общи направления, ако не мисли играчът, няма нещо което да може да му помогне :D

Колкото до спора между PT и PB, ако другото ти е добре, няма да има голяма разлика.
Лично за мен PT е по-добрият, предимствата му са 25 AS и 8 подвижни статистики (в началото на играта е по-добре str, когато имаш повечко кръв, можеш да ги смениш на agi).
Точките дмг които дава PB са доста добри, но тролът разчита предимно на bash, за което му трябва огромен AS. Phase ефектът е доста добър за гонене или приближаване до опонента, но ако неможеш да го bash-неш докато си в Phase е безсмислено да го гониш, накрая пак ще избяга.
Накрая изборa винаги е на играча, PT е моят избор и ти казах причината поради която го взимам.

P.S.:
Е поне можеше да напишеш камикадзе правилно, като не ми знаеш името :)
IAS (не IAP) означава Increase Attack Speed, освен това PT дават 8 agility, което е 8 дмг, 1.1 армор и 8 IAS.

_________________
Всичко което трябва да знаете за DotA,
Прочети всичките 4 части: тук


Последната промяна е направена от Kamukag3e на Пет Ное 26, 2010 1:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
No_Tears_Please
Зарибен
avatar

Брой мнения : 273
Registration date : 03.09.2009

ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   Пет Ное 26, 2010 1:04 pm

Аз също мисля че по-добрият избор е PT.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: [guide] Jah'rakal the Troll Warlord   

Върнете се в началото Go down
 
[guide] Jah'rakal the Troll Warlord
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Българският Дота Форум :: Общи Дискусии :: DotA Стратегии-
Идете на: