| любим герой ?? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Arcanum Форумен маниак

Брой мнения : 499 Registration date : 01.12.2007
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Нед Дек 23, 2007 8:31 pm | |
| забрави бейн и естествено войд :x :x , който според мен изощо не е толкова имба |
|
 | |
Epicfail Форумен маниак

Брой мнения : 1154 Registration date : 31.10.2007
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Пон Дек 24, 2007 2:39 pm | |
| Някой път мен акто е бият също ми се струва че някой герой е имба, но после като играя с него разбирам че просто се е наял и е добър играч |
|
 | |
Zero Форумен маниак

Брой мнения : 486 Registration date : 27.02.2008
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Сря Фев 27, 2008 10:26 pm | |
| на мене лубими херота са ми баунти мирана свен силенсер лина лич бутчер морф тинкер 8) |
|
 | |
frezist Форумен маниак

Брой мнения : 742 Location : В София Registration date : 02.01.2008
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Сря Фев 27, 2008 11:12 pm | |
| боунти и тинкер хмм....добре..малко имби са ама ок ок зависи от противника |
|
 | |
Zero Форумен маниак

| Заглавие: Re: любим герой ?? Сря Фев 27, 2008 11:19 pm | |
| ем да особено баунти-то мн ме кефи даже ми е наи лубим може би |
|
 | |
Zero Форумен маниак

| Заглавие: Re: любим герой ?? Съб Мар 15, 2008 9:44 pm | |
| |
|
 | |
Epicfail Форумен маниак

| Заглавие: Re: любим герой ?? Сря Мар 19, 2008 12:32 pm | |
| mirana-та е мн добра според мен... БРачеда ми прати един мн добър риплей с нея и скоро ще го кача в някой сайт |
|
 | |
beyOnd Форумен маниак

Брой мнения : 1927 Age : 25 Location : Варна Registration date : 03.04.2008
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Чет Апр 03, 2008 10:39 pm | |
| Pudge ...... Fresh Meat .... доста мачкам с него  |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Чет Апр 03, 2008 10:47 pm | |
| Str: Barathrum Tiny Pudge Agi:BroodMother BloodSeeker Phantom Lancer Int:Obsidian Destroyer Rylai Миниора Туй е класацията ми засега :д |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Пет Апр 04, 2008 11:54 am | |
| Аве нз ама ма тоя БОНЕ е такава имба че няма просто накаде.. туй чудо който играе с него у хофа ме чупи .. от бой ..  просто играя с пудге .. дърпам захапвам и точно остава сигурно да го ударя веднаж и тоя избягва с 3-та.. ТОЛКОЗ СЕ ДРАЗНЯ КАТ ИГРАЕ НЯКОЙ С ТОЯ ГЕРОЙ ЧЕ МИ ИДВА ДА ЛЕФТНА :d:d:d:d |
|
 | |
beyOnd Форумен маниак

| Заглавие: Re: любим герой ?? Пет Апр 04, 2008 11:57 am | |
| - LifeBreaker написа:
- Аве нз ама ма тоя БОНЕ е такава имба че няма просто накаде.. туй чудо който играе с него у хофа ме чупи .. от бой ..
просто играя с пудге .. дърпам захапвам и точно остава сигурно да го ударя веднаж и тоя избягва с 3-та.. ТОЛКОЗ СЕ ДРАЗНЯ КАТ ИГРАЕ НЯКОЙ С ТОЯ ГЕРОЙ ЧЕ МИ ИДВА ДА ЛЕФТНА :d:d:d:d
АХХА чоек тръгваш да вървиш на където си мислиш че е избягал на РОТ и така умира докат е във Wind Walk .... а ако можеш добре с Пъдж да играеш може и с кука .... ама на мене герой който има Wind Walk никога не ми е избягвал  САмо да имах риплеи .... ама скоро ше напрая |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Пет Апр 04, 2008 12:03 pm | |
| |
|
 | |
beyOnd Форумен маниак

| Заглавие: Re: любим герой ?? Пет Апр 04, 2008 12:04 pm | |
| |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Пет Апр 04, 2008 12:09 pm | |
| Ама то тва не се случва веднаж .. викам им дайте аз дърпам и мелим .. щото те вървяха почти из цялото време целия тийм и ся си викам а бонето сам .. щото почти винаги се падам да играя с некви кретени у хофа.. дет или някой ме псува как сам неможел да играя .. а аз прая годлайк пък той е 0 от 10 и лефтва .. омразнало ми е вече и само да си зема е ся ноф комп онли у гг ще цъкам.. мн рядко у хофа :> та както и да е у тая игра с бонето.. докато им казвам да вървим заедно и глеам бонето и се чуда да го дърпам ли или ще дойде тийма му .. ония 2-мата на Х им скочиха другите 4-ма и ги разпердушиниха.. после и мене и напрао .. да плача ли да се смея ли  :  |
|
 | |
beyOnd Форумен маниак

| Заглавие: Re: любим герой ?? Пет Апр 04, 2008 12:17 pm | |
| Смей се ...... на простотията на хората  :lol: :lol: :lol: :lol:  |
|
 | |
beyOnd Форумен маниак

| Заглавие: Re: любим герой ?? Сря Апр 16, 2008 7:11 pm | |
| НЕ мога да разбера само едно нещо ..... отнася се за Админа ... как може да го кефи снайпера.... Тва за мен както и за мн други е мнооого скучен герой.... лесен за игра и не особено силен във лейт гейма . Пада лесно . За 1в1 е силен ама на 5в5 никога не ми е праил проблеми противник с тоз херо . Ето тук идва и време за въпроса. Този герой има 2 магии за пускане и останалото е нормален бой. Нещо не се връзва да е интересен и т.н. Обикновенно на -ap има поне един играч който пик-ва този герой и този играч обикновенно не може да играе с друго освен със Sniper , Razor, Doom Bringer (че и с тва не може) и Bloodseeker.Тва са ламерски герои които във едно -аp винаги ги има. Не че искам да кажа че админа е ламер или нещо такоа ама просто ми е много чудно какво толкова намира във "пушката" |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Чет Апр 17, 2008 7:10 am | |
| Аз немога с дуум... и няма и да мога мн тромав ми изглежда пък не е така ;Д .. абе не ме кефи тоя герой.. а пък снайпер сам го играл макс 3 пъти  и толкоз БЕЗИНТЕРЕСНО .. ония се мъчат да ги трепят аз от 5 километра си ги убиам :Д |
|
 | |
Epicfail Форумен маниак

| Заглавие: Re: любим герой ?? Пон Апр 28, 2008 5:36 pm | |
| Всеки си има орпеделен вкус.. Верно че тоя герой + разора присъстват в всяка -АР игра с нуубове.
и до някаде си прав. Тоя ми беше първия герой и си ме кефи още поради това че си стреля от гората и ти не разбираш; че с тоя улт стилва и гони и точи много; че с бомбите убираш мн криип; мн лесен за "последен удар" и "денай". До някъде съм го овладял и си ме кефи защото доста трудно противниците се развиват добре
Просто от първата ми игра като съм играл с него не ми е омръзнало |
|
 | |
beyOnd Форумен маниак

| Заглавие: Re: любим герой ?? Чет Май 01, 2008 10:27 pm | |
| вече имам друг любим герой... веномансер  |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Пет Май 02, 2008 10:31 am | |
| Епа с тоя са ми скачали 3-ма 1 на фул и другите на малко и сам умирал и сам правил после трипЪл кил :lol: :lol:  |
|
 | |
beyOnd Форумен маниак

| |
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Пет Май 02, 2008 11:51 am | |
| Ем бате аз го развивам на Треадс 5 банди и сабирам и накрая им скачам с Синия стаф и Бътър и глейш кво става :Д |
|
 | |
beyOnd Форумен маниак

| Заглавие: Re: любим герой ?? Пет Май 02, 2008 11:52 am | |
| - LifeBreaker написа:
- Ем бате аз го развивам на Треадс 5 банди и сабирам и накрая им скачам с Синия стаф и Бътър и глейш кво става :Д
А аз му прая Лотар , Сатаник , Буриза , и ПТ ест.  |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: любим герой ?? Пет Май 02, 2008 11:53 am | |
| тЦ тЦ напрай Синия стаф да видиш шоу иначе.. защо буриза? тъй е тъпо на почти секи агилити герой да му се прай буриза.. бахти :> |
|
 | |
beyOnd Форумен маниак

| Заглавие: Re: любим герой ?? Пет Май 02, 2008 11:55 am | |
| - LifeBreaker написа:
- тЦ тЦ напрай Синия стаф да видиш шоу иначе.. защо буриза? тъй е тъпо на почти секи агилити герой да му се прай буриза.. бахти :>
И представа си няяш ко праи след сатаника със буриза.... макар не си със мн висок хелт не моиш да паднеш пък лотара е за бягане или за да си пускаш улта без проблем.... пробвай с буризата да видиш че помага |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: любим герой ??  | |
| |
|
 | |
| любим герой ?? | |
|